Hoe kan ik jou helpen?

Inmiddels heb ik me helemaal verdiept in producten op Aloë basis en zijn we vanuit ons enthousiasme ook zelf distributeur geworden van deze producten.

We beseffen ons vaak niet voldoende wat voeding met je kan doen en het is heel belangrijk om de juiste voedingstoffen binnen te krijgen zodat je lichaam goed kan functioneren.
Als je al gezonde keuzes maakt, bevatten de producten die we tot ons nemen niet meer die voedingstoffen die ze bijvoorbeeld 30 jaar geleden bezaten. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat je naast een goed en gezond voedingspatroon ook eventueel de juiste vitamines en mineralen aanvult.

De drinkbare Aloë Vera gel kan als basis een heel goed voedingssupplement zijn. Deze zit boordevol goede eigenschappen.
Daarnaast bevat de Aloë het stofje saponine wat een reinigend effect heeft, dit zorg ervoor dat je darmen gereinigd worden waardoor voedingstoffen nog beter door je darmen kunnen worden opgenomen.

Ik ben zelf groot fan van de C9 cleansing programma waarbij je onder begeleiding jezelf in 9 dagen tijd echt een kickstart geeft naar een gezonder lichaam, meer energie en vitaliteit.
Vervolgens kan je dit programma voortzetten met het fitprogramma.

Wil je graag meer info over bijvoorbeeld het C9 cleansing programma, de Aloë Vera drank of de andere producten op basis van Aloe Vera?


Stuur me dan gerust een mail zodat ik je kan helpen naar een gezonder en energieker leven.

Geen opmerkingen: