Pagina's

woensdag 22 juli 2015

Vakantietijd!?

Nog niet eerder heb ik een vakantieperiode mee gemaakt die zo druk is als nu.
Ik had me vanalles voorgenomen om te gaan doen, lekker tijd met de kids, thuis even grondig opruimen, de tuin aanpakken....maar niets van dat alles!

In twee weken tijd kwamen er ineens 4 nieuwe projecten op mijn pad die ik gewoon niet kan weigeren. Daarnaast zijn we ook net met de realisatie van 2 projecten begonnen. Lekker druk dus, alleen voor de kids is het iets minder leuk...alhoewel die dagjes bij opa en oma zijn natuurlijk ook erg leuk! ;-)
En gelukkig kan ik ook veel werk vanuit huis doen, dus ik ben er wel en dat scheelt! En er zijn dagen dat ik begin voor de kids al wakker zijn en wanneer Maylin haar slaapje doet en 's avonds.

Een tijdje terug alweer hebben we ook een prachtig project afgerond waarvan we afgelopen zaterdag foto's hebben gemaakt. De laatste tijd zijn we veel projecten aan het fotograferen. Leuk om te zien hoe ieder project toch weer anders is! Op de woonkamer na hebben we bij deze woonboerderij voor alle ruimtes een ontwerp mogen maken. De uitvoering hebben de bewoners zelf gedaan en ik ben best trots op het resultaat! :-)


woensdag 1 juli 2015

Behangen op de badkamer!?

Als je aan een badkamer denkt, denk je niet meteen aan behangen... toch?

Toch kan het wel! Tegenwoordig zijn er verschillende behangen die je ook op de badkamer kunt gebruiken, hoe tof is dat!?

Ik mocht ook een behangetje testen van Graham & Brown en dacht meteen aan de badkamer!
Ik verander thuis niet veel, de basis is eigenlijk altijd wel hetzelfde maar het Taupe wandje op de badkamer mocht nu toch echt wel eens wat anders worden.

Op de douche na hebben wij op de badkamer geen tegels, alle muren zijn geverfd, heel eenvoudig om daar een behangetje over te plaatsen, vooral als je er ook niet eens een behangtafel bij nodig hebt! Met het Superfresco Easy behang van Graham & Brown hoef je alleen de muur in te lijmen en dan plak je eenvoudig het behang eroverheen!

Het behang wat ik uitkoos heeft een driedimensionale finsh waardoor hij afwasbaar en waterafstotend is en daardoor dus geschikt voor badkamers.
Je kunt dus in een mum van tijd je complete badkamer een andere look geven!

Ik gebruikte dit behang >>>>>>>